Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 633.002.6:581.19:631.631.563.9
Войцеховсикй Владимир Иванович,,,,,,
ФІЗІОЛОГО-БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ У ХАРЧОВІЙ РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ ПІД ЧАС ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ
Voytsekhivskiy V., Slododyanik G., Voytsekhyvskа О., Smetanska I.
Physiological and biochemical processes in the food plant material during transport and storage

Аннотация. В статье проанализированы основные физиолого-биохимические реакции в пищевой растительной продукции, которые происходят во время транспортировки и хранения

Ключевые слова: рослинна сировина, фізіолого-біохімічні реакції, транспортування, зберігання, якість.

Abstract. The article the basic physiological and biochemical reactions in food products plant, which occur during transport and storage are present

Keywords: plant material, physiological and biochemical reactions, transport, storage, quality.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2015