УДК 0
Любимова Ольга Ивановна,,,,,,
STAGES OF EXPERIMENTATION TO CREATE FOR FISH PRODUCTS
Lyubimova Olga
STAGES OF EXPERIMENTATION TO CREATE FOR FISH PRODUCTS
 
УДК 637.045
Нуреева Анна Владленовна,Алексенко Виктория Александровна,,,,,
ІНФРАЧЕРВОНОСПЕКТРОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНФІРМАЦІЙНОГО СТАНУ БІЛКІВ ТІСТА В ПРИСУТНОСТІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ - ТРАНСГЛЮТАМІНАЗИ
Nureyeva Anna Vladlenovna, Aleksenko Victoria Aleksandrovna
IR SPECTRA OF RESEARCH OF THE CONFIRMATORY STATE OF ALBUMENS OF DOUGH IN THE PRESENCE OF ENZYMIC PREPARATION - TRANSGLYUTAMINAZI
 
УДК УДК 641.887:613.292
Кублінська Ірина Анатоліївна,,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК З ПОРОШКУ ВИЩИХ ЛІКАРСЬКИХ ГРИБІВ РЕЙШИ, ФЛАМУЛІНИ ТА ШИЇТАКЕ У ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ ХАРЧОВИХ
Kublìnskaya I. A.
THE USE OF DIETARY SUPPLEMENTS WITH HERBAL POWDER REISHI MUSHROOM SUPREME, FLAMULINI AND SHIITAKE MUSHROOMS IN THE TECHNOLOGY FOOD SAUCES
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637.525.3:661.8
Дудченко Владислав Володимирович,Штонда Оксана Анатоліївна,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ЦИТРАТУ НАТРІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ ШИНОК
Shtonda O.A., Dudchenko V.V.
USING OF CITRATES IS FOR PRODUCTION OF HAMS
 
УДК 366.484.5:635.657
Колтко Оксана Тарасівна,Штонда Оксана Анатоліївна,,,,,
ВПЛИВ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН ЛЬОНУ НА ЯКІСТЬ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Koltko. O.T., Shtonda O.A.
THE INFLUENCE OF DIETARY FIBERS OF FLAX ON THE QUALITY OF MINCED SEMI-FINISHED PRODUCTS
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664:637.521:637.04
Штонда Оксана Анатольевна,Сонько Надежда Николаевна,Суховецкая Иванна Григорьевна,Шевчук Людмила Михаловна,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ СИСТЕМ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ (КОТЛЕТ) З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ТВАРИННОЇ ТА РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Shtonda O.A., Son'ko N.M., Sukhovetska I.G., Shevchuk L.M.
STUDYING THE PROPERTIES OF SEMI-FINISHED CHOPPED MEAT SYSTEMS (CUTLETS) WITH THE USE A FOOD ADDITIVE BASED ON THE ANIMAL AND VEGETABLE RAW MATERIALS
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 637.521:634.774:664.38
Дахно Оксана Сергіївна,Штонда Оксана Анатоліївна,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ АНАНАСУ ДЛЯ ОБРОБКИ М'ЯСА
Dakhno Oksana, Shtonda Oksana A.
Apply the pulp of pineapple for processing meat
 
УДК 637.523
Штонда Оксана Анатоліївна,Жолудь Анна Григорівна,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ГОРОХОВОГО БОРОШНА У ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС
Shtonda O.A., Zholud A.G.
THE USE OF COMPLEX ADDITIVES ON THE BASIS OF PEA FLOUR IN THE TECHNOLOGY OF COOKED SAUSAGES
 
УДК 664.643.1
Стадник Игорь Ярославович,Добротвор Игорь Григориевич,Деркач Андрей Михайлович,Васылив Владимир Павлович,,,
Методика і результати дослідження утворення пор в бублику «подільському»
Stadnuk I.Y., Dobrotvor I.G., Derkach A.M., Vasyliv V.P.
METHODS AND RESULTS creation pores in the donut "PodolskYI"
 
УДК 664:519.237
Бескровный Алексей Иванович,Фортуна Василий Васильевич,,,,,
МЕТОДОЛОГІЯ МАТЕМАТИКО-СТАТИСТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ПРОГНОЗУВАННЯ І ОПТИМІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ
Bezkrovnyy Olexiy, Fortuna Vasyl
Methodology mathematical and statistical research and forecasting optimization of the process
 
УДК 633.85
Василенко Виталий Николаевич,Фролова Лариса Николаевна,Драган Иван Вадимович,Михайлова Надежда Александровна,Таркаева Дарья Александровна,,
ПРОБЛЕМЫ РЕСУРСОСБЕРЕЖЕНИЯ ПРИ ПОЛУЧЕНИИ КОМПОЗИЦИОННЫХ РАСТИТЕЛЬНЫХ МАСЕЛ
Vasilenko V.N., Frolova L.N., Dragan I.V.Mikhailova N. A.,Tarceva D. A.
RESOURCE ISSUES IN OBTAINING COMPOSITE OF VEGETABLE OILS
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 639.64
Свидло Карина Владимировна,,,,,,
ПРОЕКТУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
AND MAKING GERO-DIETETICAL FOOD RATIONS
FEED CONDITIONS IN GERIATRIC HOUSES OF UKRAINE
 
УДК УДК 613.22:613.292
Пересичный Михаил Иванович,Магалецкая Ирина Анатольевна,Довгая Елена Олександровна,,,,
РЕКОМЕНДАЦИИ К РАЗРАБОТКЕ ОЗДОРОВИТЕЛЬНЫХ ПИЩЕВЫХ РАЦИОНОВ ДЛЯ ВОЕННОСЛУЖАЩИХ
Mykhailo I. Peresichnyi, Iryna A. Magaletska, Olena O. Dovha
GUIDELINES FOR DEVELOPING OF HEALTHY DIETS FOR MILITARIES
 
УДК Технические науки - технологии продовольственных товаров
Мостовая Людмила Николаевна,Николенко Елена Владимировна,,,,,
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ НАТУРАЛЬНОЇ СИРОВИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНИХ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ
Mostovaya L., Nikolenko O.
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF FROZEN DESSERTS BASED ON NATURAL RAW MATERIALS FROM NON-TRADITIONAL STABILIZATION SYSTEMS
 
Рейтинг пользователей: / 5
ХудшийЛучший 
УДК 663.938.8
Черная Татьяна Александровна,,,,,,
ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ КАВИ РОЗЧИННОЇ ІНОЗЕМНИХ ТА ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ
Chorna T. O.
COMMODITY EXPERT EVALUATION OF THE QUALITY AND SAFETY OF INSTANT COFFE OF DOMESTIC AND FOREIGN PRODUCERS
 
УДК 633.002.6:581.19:631.631.563.9
Войцеховсикй Владимир Иванович,,,,,,
ФІЗІОЛОГО-БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ У ХАРЧОВІЙ РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ ПІД ЧАС ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ
Voytsekhivskiy V., Slododyanik G., Voytsekhyvskа О., Smetanska I.
Physiological and biochemical processes in the food plant material during transport and storage
 
Секции-июнь 2015