Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 641.887:613.292
Кублінська Ірина Анатоліївна,,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК З ПОРОШКУ ВИЩИХ ЛІКАРСЬКИХ ГРИБІВ РЕЙШИ, ФЛАМУЛІНИ ТА ШИЇТАКЕ У ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ ХАРЧОВИХ
Kublìnskaya I. A.
THE USE OF DIETARY SUPPLEMENTS WITH HERBAL POWDER REISHI MUSHROOM SUPREME, FLAMULINI AND SHIITAKE MUSHROOMS IN THE TECHNOLOGY FOOD SAUCES

Аннотация. В статті проаналізовано біологічну цінність вищих лікарських грибів на прикладі рейши, фламуліни та шиїтаке, розглянуто можливості застосування дієтичних добавок з порошку вищих лікарських грибів у технології кулінарної продукції, а саме в технології соус

Ключевые слова: функціональні продукти, дієтичні добавки, вищі лікарські гриби, полісахариди, тритерпени, імуномоделюючі білки, харчовий раціон, соуси харчові

Abstract. The article analyzes the biological value higher medicinal mushrooms for example, reishi, flamulìni and shiitake is considered the use of dietary supplements of the powder medicine of higher fungi in technology of culinary products, namely, cooking food

Keywords: functional foods, dietary supplements, high medicinal mushrooms, polysaccharides, triterpeni, proteins, food diet, food sauces

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2015