Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664:637.521:637.04
Штонда Оксана Анатольевна,Сонько Надежда Николаевна,Суховецкая Иванна Григорьевна,Шевчук Людмила Михаловна,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ СИСТЕМ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ (КОТЛЕТ) З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ТВАРИННОЇ ТА РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Shtonda O.A., Son'ko N.M., Sukhovetska I.G., Shevchuk L.M.
STUDYING THE PROPERTIES OF SEMI-FINISHED CHOPPED MEAT SYSTEMS (CUTLETS) WITH THE USE A FOOD ADDITIVE BASED ON THE ANIMAL AND VEGETABLE RAW MATERIALS

Аннотация. В статті наведені результати досліджень функціональних властивостей м’ясних систем січених напівфабрикатів з певною відсотковою заміною основної сировини на багатокомпонентну харчову добавку на основі тваринної та рослинної сировини. Харчова добавка являє

Ключевые слова: м’ясна система (фарш), рецептура, технологія, багатофункціональна харчова добавка

Abstract. The results of studies of functional properties of chopped meat systems semis with a certain percentage of the main raw material replacement multifunctional dietary supplement based on animal and vegetable raw materials. Food additive is a mixture of the

Keywords: meat system (minced), composition, technology, multipurpose food additive

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2015