Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.523
Штонда Оксана Анатоліївна,Жолудь Анна Григорівна,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ГОРОХОВОГО БОРОШНА У ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС
Shtonda O.A., Zholud A.G.
THE USE OF COMPLEX ADDITIVES ON THE BASIS OF PEA FLOUR IN THE TECHNOLOGY OF COOKED SAUSAGES

Аннотация. На підставі теоретичного аналізу та практичного дослідження властивостей комплексної добавки обґрунтовано доцільність її використання в технології варених ковбас. Це дозволить одержати продукт збагачений рослинними білками, вуглеводами, вітамінами, мінер

Ключевые слова: горох, клітковина, технологія, комплексна добавка, ковбасні вироби.

Abstract. On the basis of theoretical analysis and practical research of properties of complex additives the expediency of its use in the technology of cooked sausages. This will allow to obtain a product enriched with plant proteins, carbohydrates, vitamins, miner

Keywords: peas, fiber, technology, complex additive, meats.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2015