Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК Технические науки - технологии продовольственных товаров
Мостовая Людмила Николаевна,Николенко Елена Владимировна,,,,,
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ НАТУРАЛЬНОЇ СИРОВИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНИХ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ
Mostovaya L., Nikolenko O.
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF FROZEN DESSERTS BASED ON NATURAL RAW MATERIALS FROM NON-TRADITIONAL STABILIZATION SYSTEMS

Аннотация. Пріоритетним напрямком щодо забезпечення якісного харчування населення є збагачення раціону важливими для організму вітамінами та мікроелементами шляхом вдосконалення популярної продукції харчування функціональними інгредієнтами за рахунок введення нетр

Ключевые слова: «ессенціальні нутрієнти», « м’яке морозиво», «фізіологічно-функціональні інгредієнти», «стабілізаційні системи», «опір танення», «в’язкість».

Abstract. The priority on providing quality nutrition is important to enrich the diet with vitamins and trace elements the body by improving the popular functional food ingredients production by introducing non-traditional raw materials. New innovations composite m

Keywords: «essential nutrients», «ice cream», «physiologically functional ingredients», «stabilization system», «melting resistance», «viscosity».

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2015