УДК 637.045
Нуреева Анна Владленовна,Алексенко Виктория Александровна,,,,,
ІНФРАЧЕРВОНОСПЕКТРОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНФІРМАЦІЙНОГО СТАНУ БІЛКІВ ТІСТА В ПРИСУТНОСТІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ - ТРАНСГЛЮТАМІНАЗИ
Nureyeva Anna Vladlenovna, Aleksenko Victoria Aleksandrovna
IR SPECTRA OF RESEARCH OF THE CONFIRMATORY STATE OF ALBUMENS OF DOUGH IN THE PRESENCE OF ENZYMIC PREPARATION - TRANSGLYUTAMINAZI
Аннотация. В роботі розглянуто можливість використання ферментного препарату трансглютамінази в якості структуроутворювача для безглютенового кукурудзяного тіста. Показано, що у вторинній структурі молекул білків кукурудзяного борошна відбуваються певні конфірмаційн
Ключевые слова: кукурудзяне борошно, трансглютаміназа, білки, інфрачервоні спектри
Abstract. In this paper we describe the use of the enzyme preparation transglutaminase as strukturovanych for corn gluten-free dough. It is shown that the secondary structure of protein molecules cornmeal there are certain confirmatin changes through the streamlini
Keywords: corn flour, transglutaminase, protein, infrared spectra