Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.643.1
Стадник Игорь Ярославович,Добротвор Игорь Григориевич,Деркач Андрей Михайлович,Васылив Владимир Павлович,,,
Методика і результати дослідження утворення пор в бублику «подільському»
Stadnuk I.Y., Dobrotvor I.G., Derkach A.M., Vasyliv V.P.
METHODS AND RESULTS creation pores in the donut "PodolskYI"

Аннотация. Виконано пошук взаємозв’язку структури готового виробу з параметрами технологічного процесу формування тістової заготовки. Запропоновано методику розрахунку структури готового виробу при використанні параметрів розкатування тіста на формувальній машині з

Ключевые слова: тісто, структура, реологія, бублик, енергосилові параметри.

Abstract. Done search relationship structure of the finished product with the parameters of the process of forming the dough piece. The method of calculating the structure of the finished product using parameters stretching dough molding machines with regard to pro

Keywords: dough structure, rheology, bagel, energy-power parameters

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2015