Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 639.64
Свидло Карина Владимировна,,,,,,
ПРОЕКТУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
AND MAKING GERO-DIETETICAL FOOD RATIONS
FEED CONDITIONS IN GERIATRIC HOUSES OF UKRAINE

Аннотация. З позицій геродієтичного харчування розглянуто проблему проектування харчових раціонів геродієтичного призначення. Доведено необхідність нагального корегування харчового статуту мешканців спеціалізованих геріатрічних закладів України. Розроблено зразковий

Ключевые слова: Today, the population of those over-sixty exceeds 11 million; the lonely and unable to work make up about 3 million [1]. It is this category of citizens is the most insecure economically. The present-day conditions worsen their social status, decrease exp

Abstract. In European countries, people, their life and health, honour and dignity, their rights and independece are attributed to the highest values of the human being. The population of any country has social groups who demand more attention from the state and co

Keywords: gero-dietetics, ration, feed conditions

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2015