Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 0
Антоненко Артем Васильевич,Михайлик Валентин Сергеевич,Неиленко Сергей Михайлович,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ СОУСІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ КАРОТИНОЇДІВ
Antonenko A.V., Mykhailyk V.S., Neilenko S.M.
SAUCE TECHNOLOGY WITH A HIGH CARATENOID CONTENT

Аннотация. У статті наведені результати досліджень технології та якості соусів майонез з використання дієтичної добавки «Мультикаренол». Досліджено зміни хімічного складу розроблених соусів у порівнянні з контрольним зразком, визначені органолептичні показники та розроблено модель якості.

Ключевые слова: соус-майонез, каротиноїди, дієтична добавка «Мультикаренол»

Abstract. The article shows the results of research of mayo sauce technology with the dietary supplements "Multykarenol." The changes of the chemical composition of the developed mayo sauces are investigated, organoleptic value is defined and the quality model is built.

Keywords: sauce-mayonnaise, carotenoids, dietary supplement Multykarenol.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2014