Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637,352
Рыжкова Таисия Николаевна ,Иванов Сергей Витальевич,Шаповалов Сергей Олегович,,,,
Биотехнолоия мягкого козьего сыра "Орион", выработанного термокислотным способом производства
Ryzhkova T.N., Shapovalov S.O.
BIOTECHNOLOGY OF GOAT’S SOFT CHEESE “ORION” PRODUCED BY THERMO ACID METHOD OF CHEESEMAKING
 
УДК 663.031.2/.4
Мостова Людмила Николаевна,Клусович Татьяна Валерьевна,,,,,
використання натуральної рослинної сировини у технології виробництва кисломолочного сиру
Mostova L.M., Klusovych T.V.
Using natural plant material in production technology of cottage cheese
 
Рейтинг пользователей: / 6
ХудшийЛучший 
УДК 663.225:611.87
Ткаченко Оксана Борисовна,Гураль Лариса Сергеевна,Древова Светлана Сергеевна,Ткаченко Дмитрий Павлович,,,
ВЛИЯНИЕ ОБРАБОТКИ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА НА ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКИЙ ПРОФИЛЬ БЕЛЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ
Tkachenko O.B.,Gyral L.S.,Drevova S.S.,Tkachenko D.P.
THE INFLUENCE OF GRAPE MUST’S PROCESSING ON AN ORGANOLEPTIC PROFILE OF WHITE WINE’S MATERIALS
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 663.256.15
Бабич Ирина Михайловна,Гречко Нина Яковлевна,Тураш Валентина Анатольевна,,,,
ВПЛИВ ЕНОЖЕЛАТИНУ НА ЯКІСТЬ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
Babych I.M., Hrechko N.Y., Turash V.A.
THE INFLUENCE OF ENOGELATIN ON THE QUALITY OF DOMESTIC WINE MATERIALS
 
УДК 641.85.:796.071.2
Бондарь Оксана Владимировна,,,,,,
Вплив спеціалізованих десертів на функціональний стан спортсменів
Bondar Oksana Vladimirovna
Effect of special desserts on the functional state athletes
 
УДК 631.563.9:633.11:664.64.016.8
Гунько Сергій Миколайович,,,,,,
ВПЛИВ УМОВ ТА ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ
Gun'ko S.M.
EFFECT OF CONDITIONS AND DURATION OF STORAGE ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF GRAINS of WINTER WHEAT
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 663.25:006.83(477.75)
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
КАЧЕСТВО КРАСНЫХ СТОЛОВЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ ПРИГОТОВЛЕННЫХ В ДП «ПЕРВОМАЙСКИЙ ВИНЗАВОД» АР КРИМ
1Voytsekhоvskyy V., 2Tokar’ A.
QUALITY A RED TABLE GRAPE WINE PRODUCED IN SE "PERVOMAYSKE WINERY" OF AR CRIMEA
 
Рейтинг пользователей: / 4
ХудшийЛучший 
УДК 663.253.2
Скорченко Мария Викторовна,Білько Марина Володимирівна,Тенетка Аліна Іванівна,,,,
ОЦІНКА ВПЛИВУ СОРТІВ ВИНОГРАДУ ПІНО НУАР ТА ПІНО ГРІ НА ФОРМУВАННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ВИНОМАТЕРІАЛІВ ДЛЯ РОЖЕВИХ ІГРИСТИХ ВИН
Skorchenko M.V., Bilko M.V., Tenetka A.I.
EVALUATION OF PINOT NOIR AND PINOT GRIS IMPACT ON THE FORMATION OF QUALITY INDICATORS OF SPARKLING ROSE WINES
 
УДК 619:616.98:578
Даниленко Светлана Григорьевна,,,,,,
ОЦІНКА ПРОБІОТИЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
Danylenkо S. G.
ASSESSMENT OF POTENTIAL PROBIOTIC STRAINS lactic acid bacteria
 
УДК 664.681.2
Романовська Ольга Леонідівна,,,,,,
ОЦІНКА ЯКОСТІ ВИПЕЧЕНИХ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА
Romanovska O.L.
QUALITY ASSESSMENT BAKED BISCUIT SEMI-FINISHED DIFFERENT TYPES OF FLOUR
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 664.644:640.43
Турок Елена Сергеевна,Сильчук Татьяна Анатольевна,Кулинич Вера Игоревна,Цырульникова Вита Валентиновна,,,
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПОЛІПШУВАЧІВ РІЗНИХ ТОРГОВИХ МАРОК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Turok E. S., Sylchuk T.A.
THE COMPERATIVE CHARACTERISTICS OF IMPROVERS OF DIFFERENT BRANDS OF THE BREAD PRODUCTION IN RESTAURANT INSTITUTIONS
 
УДК 634.738:66.047.2
Расщепкин Александр Николаевич,Короткий Игорь Алексеевич,Федоров Дмитрий Евгеньевич,,,,
РАСЧЕТ КРИТИЧЕСКИХ СКОРОСТЕЙ ДВИЖЕНИЯ ВОЗДУХА ПРИ ФЛЮИДИЗАЦИОННОМ ЗАМОРАЖИВАНИИ ЯГОД ЧЕРНОЙ СМОРОДИНЫ
Raschepkin A.N., Korotkiy I.A., Fedorov D.E.
CALCULATION OF CRITICAL SPEEDS OF MOVEMENT OF AIR AT FLUIDIZING FREEZING OF BLACK CURRANT
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 0
Антоненко Артем Васильевич,Михайлик Валентин Сергеевич,Неиленко Сергей Михайлович,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ СОУСІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ КАРОТИНОЇДІВ
Antonenko A.V., Mykhailyk V.S., Neilenko S.M.
SAUCE TECHNOLOGY WITH A HIGH CARATENOID CONTENT
 
УДК 631.563:628.852:635.82
Гунько Сергій Миколайович,Тринчук Ольга Александровна,,,,,
ЯКІСТЬ ГРИБІВ ГЛИВА ЗВИЧАЙНА ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ТА ТЕМПЕРАТУРИ ЗБЕРІГАННЯ
Gun'ko S.M., A.A. Trynchuk
QUALITY OF MUSHROOMS OF OYSTER PLEUROTUS Depend on duration and temperature of storage
 
Секции-июнь 2014