Рейтинг пользователей: / 6
ХудшийЛучший 
УДК 663.225:611.87
Ткаченко Оксана Борисовна,Гураль Лариса Сергеевна,Древова Светлана Сергеевна,Ткаченко Дмитрий Павлович,,,
ВЛИЯНИЕ ОБРАБОТКИ ВИНОГРАДНОГО СУСЛА НА ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКИЙ ПРОФИЛЬ БЕЛЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ
Tkachenko O.B.,Gyral L.S.,Drevova S.S.,Tkachenko D.P.
THE INFLUENCE OF GRAPE MUST’S PROCESSING ON AN ORGANOLEPTIC PROFILE OF WHITE WINE’S MATERIALS

Аннотация. В статье изложены исследования влияния обработки виноградного сусла на сенсорный профиль белых виноматериалов. Установлена взаимосвязь между различными схемами осветления сусла и органолептическими характеристиками виноматериалов.

Ключевые слова: органолептический профиль, обработка сусла, виноматериалы, аромат, вкус.

Abstract. The article presents the researches about the influence of must's processing on a sensory profile of white wine materials. It was installed the correlation betmeen different schemes of must's clarification and organoleptic characteristics of base wine materials.

Keywords: organoleptic profile, must’s processing, wine materials, aroma, taste.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2014