Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.682:664.29
Михайлик Виталий Сергеевич,Ткаченко Любовь Владимировна,,,,,
ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Mihalik V.S., Tkachenko L.V.
INNOVATION TECHNOLOGY OF COOKIES

Аннотация. В статті розглядається інноваційна технологія приготування пісочного печива з додаванням пектину. Обгрунтовано доцільність використання пектину у технології пісочного печива. Розраховано хімічний склад печива з використанням пектину. Визначено, що при додаванні пектину покращується харчова цінність печива, а саме збільшується кількість білків, клітковини, мінеральних речовин.

Ключевые слова: пісочне печиво, пектин,білки, клітковина, харчові компоненти.

Abstract. In the article innovation technology of pastry cookies with pectin is developed. Grounded expedience of the use of pectin in technology of pastry wares. Chemical composition of сookies and pectin is expected. Certainly, that the food value of wares gets better at addition a pectin, namely proteins, cellulose, mineral matters.

Keywords: cookies, pectin, protein, cellulose, food components.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2014