Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 621,327
Семенов Анатолий Алексеевич,,,,,,
Особливості технології при УФ-знезараженні питної води в харчовій промисловсті
Semenov A.
CHARACTERISTICS UV TECHNOLOGY FOR DISINFECTION OF DRINKING WATER IN THE FOOD INDUSTRY

Аннотация. В роботі представлені результати бактерицидного знезараження води УФ-випромінюванням. Запропоновано технічне рішення знезараження питної води перед її пакуванням в тару. Наведені необхідні УФ-величини, що забезпечують інактивацію бактерій.

Ключевые слова: ультрафіолетове випромінювання, УФ-пристрої, знезараження, бактерицидна доза.

Abstract. The results of bactericidal water disinfection UV radiation. A technical solution to disinfect drinking water to its packaging in containers. These required UV values ​​that ensure inactivation of bacteria.

Keywords: ultraviolet radiation, UV devices, disinfection, bactericidal dose.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2014