Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637.073.525
Исраелян Валентина Николаевна,Штонда Оксана Анатольевна,Сухенко Юрий Григорьевич,,,,
ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М'ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА
Israelian V.M
FUNCTIONALLY TECHNOLOGICAL INDEXES HAM OF MEAT AFRICAN OSTRICH

Аннотация. Досліджено функціонально-технологічні властивості та органолептичні показники шинки з м'яса африканського страуса українського виробництва. Встановлено введення оптимальної кількості розсолу у м’ясо, який дозволяє збільшити вихід та покращити органолептичні показники готового продукту.

Ключевые слова: м'ясо страуса, шинка, органолептичні показники

Abstract. Functional and technological and organoleptic indexes of meat ham African ostrich Ukrainian production. Set optimal number of input brine into meat, which can increase the yield and improve the organoleptic indexes of the finished product.

Keywords: ostrich meat, ham, organoleptic indexes.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2014