Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 

УДК 64.033:663.834

Божко Т.В.

ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ПРИ РОЗРОБЦІ РЕЦЕПТУР НОВИХ КРЕМ-ЛІКЕРІВ

Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото 19, 02156

UDC 64.033:663.834

Bozhko T.V.

DETECTION OF CONSUMER PREFERENCES in WORKING-OUT RECIPE of NEW CREAM-LIQUEURS

Kiev National University of Trade and Economic, Kyiv, Kioto 19, 02156

 

В даній роботі наведено результати проведеного анкетування, яке передувало розробці рецептур нових крем-лікерів оздоровчого призначення, з метою виявлення споживчих переваг щодо смакових властивостей нової продукції.

Ключові слова: здоров’я, продукти оздоровчого призначення, крем-лікери, смакові якості.

This paper presents results of a questionnaire, which preceded working-out recipe of new cream-liqueurs with recreational purposes, to identify consumer preferences for taste properties of new products.

Key words: health, health improvement products, cream liqueurs, flavor.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2013