Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

УДК: 641.1:664.8/.9

Орлова Н. Я., Кузьменко І. О.

БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ НОВИХ КАБАЧКОВО-АЛИЧЕВИХ КОНСЕРВІВ

Київський національний торговельно-економічний університет

 UDC: 641.1:664.8/.9

Orlova N. J., Kuzmenko І. O.

BIOLOGICAL VALUE OF NEW SQUASH-CHERRY PLUM CANNED

Kyiv national trade and economic university, Ukraine, Kyiv, Kioto st. 19, 02156

 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

УДК 637.33

Савченко О.О., Баль-Прилипко Л.В.

БІОТЕХНОЛОГІЯ МЯКИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ, ВИГОТОВЛЕНИХ МЕТОДОМ ТЕРМОКИСЛОТНОЇ КОАГУЛЯЦІЇ

Національний університет біоресурсів і природокористування України

м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, 03041

UDK 637.33

Savchenko O.O., Bal-Prylypko L.V.

BIOTECHNOLOGY OF SOFT CHEESE PRODUCTS MADE BY METHOD OF THERMO-ACID COAGULATION

National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine

Kyiv, Heroiv Oborony st., 15, 03041

 

 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 

УДК 532.5: 637.134

Матиящук А.М., Матиящук О.В.

Використання ефектів кавітації для оброблення рідких середовищ

Національний університет біоресурсів та природокористування України; Національний університет харчових технологій

UDC 532.5: 637.134

Matiyaschuk А.N., Matiyaschuk О.V.

Use of cavitation effects to handle liquids

National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine; National University of Food Technologies

 

 
Рейтинг пользователей: / 9
ХудшийЛучший 

Оліфіров О.В, Шевчук Т.О., Романенко Г.М.

ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Донецький національний університет економіки і торгівлі

імені М. Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050

 

Olifirov A.V, Shevchuk T.A, Romanenko G.N.

THE USE OF MODERN INFORMATION TECHNOLOGIES IN SCIENTIFIC RESEARCH OF ORGANIC FOOD

Donetsk National University of Economics and Trade

named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050

 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 

УДК 64.033:663.834

Божко Т.В.

ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ПРИ РОЗРОБЦІ РЕЦЕПТУР НОВИХ КРЕМ-ЛІКЕРІВ

Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото 19, 02156

UDC 64.033:663.834

Bozhko T.V.

DETECTION OF CONSUMER PREFERENCES in WORKING-OUT RECIPE of NEW CREAM-LIQUEURS

Kiev National University of Trade and Economic, Kyiv, Kioto 19, 02156

 

 

УДК 637.352

Рыжкова Т.М.

ВЛИЯНИЕ КОМБИНАЦИОННЫХ СОЧЕТАНИЙ ЗАКВАСОЧНОЙ МИКРОФЛОРЫ НА КАЧЕСТВО И ВЫХОД КОЗЬЕГО ТВОРОГА

Харьковская государственная зооветеринарная академия,

п/о Малая Даниловка, Дергачывского района Харьковской области, инд. 62341

UDC 637.352

 

Ryzhkova T.N.

INFLUENCE OF PETTICOAT COMBINATIONS OF FERMENT MICROFLORA ON QUALITY AND OUTPUT OF GOAT'S CURD

Kharkiv state zooveterinary academy, Ministry of Agricultural Policy and Food of Ukraine, 62341, KSZVA, Malaya Danilovka, Dergachi district, Kharkiv region.

 

 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

Белінська С.О., Дьяков О.В.

Вплив заморожування на зміну кольору швидкозаморожених соків

Київський національний торговельно-економічний університетКиїв, Кіото, 19, 02156

 

Belinska S.O., Dyakov O.V.

The effect of freezing on color changing of quick-frozen juices

Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto, 19, 02156

 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

Юдіна Т.І., Старостєлє О.В.

ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ МОЛОЧНИХ КОКТЕЙЛІВ НА ОСНОВІ СКОЛОТИН

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, просп. Театральний 28, 83050

 

Yudinа T.I., Starostele O.V.

FOOD VALUE INVESTIGATION SEMIS FOR MILKSHAKES BASED ON BUTTERMILK

Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo Tugan-Baranovsky , Donets'k, ave. Theatre 28, 83050

 

 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

УДК 641.1 : 664.871

Жукевич Е.М.

ИЗМЕНЕНИЕ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТИ СОУСОВ И ПАСТ ПРИ ХРАНЕНИИ

Киевский национальный торгово-экономический университет, Киев, Киото,19, 02156

UDC 641.1 : 664.871

Zhukevych H.M.

CHANGE IN VALUE OF BIOLOGICAL SAUCES AND PASTES DURING STORAGE

Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto, 19, 02156

 

 
Рейтинг пользователей: / 5
ХудшийЛучший 

УДК 66.011

Шутюк В.В., Василенко С.М., Бессараб А.С., 1Васылив В.П.

Инновационные решения научных исследований в технологиях сушки пищевого сырья

Национальный университет пищевых технологий, Киев-33, ул. Владимирская 68, 01601

1Национальный университет биоресурсов и природоиспользования Украины, Киев-041, ул. Героев Обороны, 15, 03041

UDC 66.011

Schutyuk V.V., Vasulenko S.M., Bessarab A.S., 1Vasyliv V.P.

Innovative solutions to research in drying technology of food raw materials

National university of food tecnologies, Kyiv, Volodimirska st., 68, 01601

1National university of life and environmental sciences of Ukraine, Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041

 

УДК 664.641.1

Стадник И., Коневич М., 1Васылив В.

контроль КАЧЕСТВА тЕста при замЕшИванИИ

Тернопольский национальный технический университет имени Ивана Пулюя, Тернополь-001, ул. Руська, 56, 46001

1Национальний университет биоресурсов и природоиспользования Украины, Киев-041, ул. Героев Обороны, 15, 03041

UDC 664.641.1

Stadnuk I., Konevech M., 1Vasyliv V.

QUALITY CONTROL in kneading the pastry

Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University,  Ternopil, Ruska str., 56, 46001

1National university of life and environmental sciences of Ukraine, Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041

 
Рейтинг пользователей: / 7
ХудшийЛучший 

УДК 664.91

Амерханов И.М., Ребезов М.Б., Альхамова Г.К.

ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА «СИСТЕМЫ ДОБРОВОЛЬНОЙ СЕРТИФИКАЦИИ ПРОДУКЦИИ И УСЛУГ «ХАЛЯЛЬ»

ФГБОУ ВПО «Южно-Уральский государственный университет»

(национальный исследовательский университет), Челябинск, проспект Ленина 76, 454080

 

UDC 664.91

Amerkhanov I.M., Rebezov M.B., Alhamova G.K.

ORGANIZATIONAL STRUCTURE «SYSTEM OF VOLUNTARY CERTIFICATION HALAL PRODUCTS AND SERVICES»

Federal State Funded Educational Institution of Higher Professional Education

«South Ural State University», (National Research University), Chelyabinsk, Lenin Avenue 76, 454080

 

 

Сукманов В.А., Скляренко Е.В.

ОРГАНОЛЕПТИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА КАЧЕСТВА МЯГКОГО СЫРА, ПРОИЗВЕДЕННОГО С ПРИМЕНЕНИЕМ ТЕХНОЛОГИИ ВЫСОКОГО ДАВЛЕНИЯ

Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского, г. Донецк, ул. Щорса, 31, 83050

 

Sukmanov V.A., Skliarenko O.V.

SENSORY EVALUATION OF THE QUALITY OF SOFT CHEESE PRODUCED WITH THE USE OF HIGH-PRESSURE

Donetsk National University of Economics and Trade after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, 31 Shchorsa Ul., 83050

 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

УДК 641.1:613.26

Притульська Н.В., Мотузка Ю.М., Антюшко Д.П.

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТІВ НА СУХІЙ РОЗЧИННІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото 19, 02156

UDC 641.1:613.26

Pritulska N.V., Motyzka Y.M., Antiushko D.P.

ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF THE PRODUCTS ON DRY SOLUBLE BASE FOR ENTERAL NUTRITION

Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto 19, 02156

 

 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

УДК 665.3

Матюхов Д.В.

ПРИМЕНЕНИЕ МИКРОВОЛНОВОГО ИЗЛУЧЕНИЯ В ТЕХНОЛОГИИ ЭТАНОЛЬНОЙ ЭКСТРАКЦИИ ПОДСОЛНЕЧНОГО МАСЛА

НТУ «ХПИ», Харьков, Фрунзе 21, 61002

UDC 665.3

Matukhov D.V.

THE APPLICATION OF MICROWAVE IRRADIATION IN SUNFLOWER OIL ETHANOL EXTRACTION TECHNOLOGY

NTU «KhPI», Kharkiv, Frunze 21, 61002

 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

УДК 664.844(477)

Дьякова Ю.В.

ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ СУШЕНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ

Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото, 19, 02156

UDC 664.844(477)

Dyakova Y.V.

MARKET TRENDS OF DRIED fruit and vegetable PRODUCtion IN UKRAINE

Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kioto, 19, 02156

 
Рейтинг пользователей: / 6
ХудшийЛучший 

Оносова І.А.

ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЯК ЕЛЕМЕНТ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ СВІТОВОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ

Донецький національній університет економіки і торгівлі

імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050

Onosova I.A

FOOD COMMODITY GLOBALIZATION AS AN ELEMENT OF THE WORLD FOOD MARKET

Donetsk National University of Economics and Trade

named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050

 
Секции-июнь 2013