8. Технологии продовольственных товаров
УДК: 641.1:664.8/.9 Орлова Н. Я., Кузьменко І. О. БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ НОВИХ КАБАЧКОВО-АЛИЧЕВИХ КОНСЕРВІВ Київський національний торговельно-економічний університет UDC: 641.1:664.8/.9 Orlova N. J., Kuzmenko І. O. BIOLOGICAL VALUE OF NEW SQUASH-CHERRY Kyiv national trade and economic university, Подробнее...
УДК 637.33 Савченко О.О., Баль-Прилипко Л.В. БІОТЕХНОЛОГІЯ М’ЯКИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ, ВИГОТОВЛЕНИХ МЕТОДОМ ТЕРМОКИСЛОТНОЇ КОАГУЛЯЦІЇ Національний університет біоресурсів і природокористування України м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, 03041 UDK 637.33 Savchenko O.O., Bal-Prylypko L.V. BIOTECHNOLOGY OF SOFT CHEESE PRODUCTS MADE BY METHOD OF THERMO-ACID COAGULATION National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine Kyiv, Heroiv Oborony st., 15, 03041
УДК 532.5: 637.134 Матиящук А.М., Матиящук О.В. Використання ефектів кавітації для оброблення рідких середовищ Національний університет біоресурсів та природокористування України; Національний університет харчових технологій UDC 532.5: 637.134 Matiyaschuk А.N., Matiyaschuk О.V. Use of cavitation effects to handle liquids
ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВОліфіров О.В, Шевчук Т.О., Романенко Г.М. ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ Донецький національний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050
Olifirov A.V, Shevchuk T.A, Romanenko G.N. THE USE OF MODERN INFORMATION TECHNOLOGIES IN SCIENTIFIC RESEARCH OF ORGANIC FOOD Donetsk National University of Economics and Trade named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050 УДК 64.033:663.834 Божко Т.В. ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ПРИ РОЗРОБЦІ РЕЦЕПТУР НОВИХ КРЕМ-ЛІКЕРІВ Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото 19, 02156 UDC 64.033:663.834 Bozhko T.V. DETECTION OF CONSUMER PREFERENCES in WORKING-OUT RECIPE of NEW CREAM-LIQUEURS Kiev National University of Trade and Economic, Kyiv, Kioto 19, 02156
УДК 637.352 Рыжкова Т.М. ВЛИЯНИЕ КОМБИНАЦИОННЫХ СОЧЕТАНИЙ ЗАКВАСОЧНОЙ МИКРОФЛОРЫ НА КАЧЕСТВО И ВЫХОД КОЗЬЕГО ТВОРОГА Харьковская государственная зооветеринарная академия, п/о Малая Даниловка, Дергачывского района Харьковской области, инд. 62341 UDC 637.352
Ryzhkova T.N. INFLUENCE OF PETTICOAT COMBINATIONS OF FERMENT MICROFLORA ON QUALITY AND OUTPUT OF GOAT'S CURD Kharkiv state zooveterinary academy, Ministry of Agricultural Policy and Food of Ukraine, 62341, KSZVA, Malaya Danilovka, Dergachi district, Kharkiv region.
Белінська С.О., Дьяков О.В. Вплив заморожування на зміну кольору швидкозаморожених соків Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото, 19, 02156
Belinska S.O., Dyakov O.V. The effect of freezing on color changing of quick-frozen juices Юдіна Т.І., Старостєлє О.В. ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ МОЛОЧНИХ КОКТЕЙЛІВ НА ОСНОВІ СКОЛОТИН Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, просп. Театральний 28, 83050
Yudinа T.I., Starostele O.V. FOOD VALUE INVESTIGATION SEMIS FOR MILKSHAKES BASED ON BUTTERMILK Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo Tugan-Baranovsky , Donets'k, ave. Theatre 28, 83050
УДК 641.1 : 664.871 Жукевич Е.М. ИЗМЕНЕНИЕ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТИ СОУСОВ И ПАСТ ПРИ ХРАНЕНИИ Киевский национальный торгово-экономический университет, Киев, Киото,19, 02156 UDC 641.1 : 664.871 Zhukevych H.M. CHANGE IN VALUE OF BIOLOGICAL SAUCES AND PASTES DURING STORAGE Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto, 19, 02156
УДК 66.011 Шутюк В.В., Василенко С.М., Бессараб А.С., 1Васылив В.П. Инновационные решения научных исследований в технологиях сушки пищевого сырья Национальный университет пищевых технологий, Киев-33, ул. Владимирская 68, 01601 1Национальный университет биоресурсов и природоиспользования Украины, Киев-041, ул. Героев Обороны, 15, 03041 UDC 66.011 Schutyuk V.V., Vasulenko S.M., Bessarab A.S., 1Vasyliv V.P. Innovative solutions to research in drying technology of food raw materials National university of food tecnologies, Kyiv, Volodimirska st., 68, 01601 1National university of life and environmental sciences of Ukraine, Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041 |
|
|