Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

УДК 641.1:613.26

Притульська Н.В., Мотузка Ю.М., Антюшко Д.П.

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТІВ НА СУХІЙ РОЗЧИННІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото 19, 02156

UDC 641.1:613.26

Pritulska N.V., Motyzka Y.M., Antiushko D.P.

ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF THE PRODUCTS ON DRY SOLUBLE BASE FOR ENTERAL NUTRITION

Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto 19, 02156

 

У статті наведено аналіз сучасних наукових підходів до розробки продуктів для ентерального харчування відповідно до яких було розроблено сухі розчинні суміші «Реабілакт» і «Реабілакт-Д». Розроблено шкалу оцінювання органолептичних властивостей цих продуктів, представлено результати їх практичної оцінки.

Ключові слова: продукти для ентерального харчування, балова шкала, комплексна оцінка органолептичних властивостей.

The analysis of current scientific approaches to the development of products for enteral nutrition, according to which dry soluble mixes «Reabilact» and   «Reabilact-D» were developed, is provided in the article. The scoring related scale for the estimation of product’s for enteral nutrition organoleptic properties is developed, the results of their estimation is presented.

Key words: products for enteral nutrition, scoring related scale, complex estimation of organoleptic properties.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2013