Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

Белінська С.О., Дьяков О.В.

Вплив заморожування на зміну кольору швидкозаморожених соків

Київський національний торговельно-економічний університетКиїв, Кіото, 19, 02156

 

Belinska S.O., Dyakov O.V.

The effect of freezing on color changing of quick-frozen juices

Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto, 19, 02156

В цій статті встановлено вплив аскорбінової кислоти на зміну кольору соків до та після заморожування та їх органолептичні властивості.

Ключові слова: швидкозаморожені соки із м’якоттю, камедь ксантанова, аскорбінова кислота, цукор, органолептичні властивості, кольоровість.

In this paper ascorbic acid effect on the colour and on the organoleptic properties of juice before freezing and after freezing is found.

Keywords: quick frozen juice with pulp, ksantan gum, ascorbic acid, sugar, organoleptic properties, colour.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2013