Рейтинг пользователей: / 6
ХудшийЛучший 

Оносова І.А.

ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЯК ЕЛЕМЕНТ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ СВІТОВОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ

Донецький національній університет економіки і торгівлі

імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050

Onosova I.A

FOOD COMMODITY GLOBALIZATION AS AN ELEMENT OF THE WORLD FOOD MARKET

Donetsk National University of Economics and Trade

named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050

У статті розглянуто специфіку товарознавства у сучасних умовах глобалізації світового продовольчого ринку. Визначено роль, рівні та завдання сучасного товарознавства харчових продуктів.

Ключові слова: глобалізація, товарознавство, харчові продукти, технічне регулювання

The article deals with the specifics of merchandise as a science in today's globalizing world economy. The role, levels and challenges of modern commodity foods.

Keywords: globalization, commodity, food, technical regulations

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2013