Рейтинг пользователей: / 9
ХудшийЛучший 

Оліфіров О.В, Шевчук Т.О., Романенко Г.М.

ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Донецький національний університет економіки і торгівлі

імені М. Туган-Барановського, Донецьк, Щорса 31, 83050

 

Olifirov A.V, Shevchuk T.A, Romanenko G.N.

THE USE OF MODERN INFORMATION TECHNOLOGIES IN SCIENTIFIC RESEARCH OF ORGANIC FOOD

Donetsk National University of Economics and Trade

named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050

У статі розглянуто питання щодо наукового пошуку електронних інформаційних ресурсів із питань виробництва та обігу органічних харчових продуктів.

Ключові слова: органічне виробництво, інформаційні ресурси, харчові продукти.

The article deals with the question of scientific research of electronic information resources for the production and turnover of organic food.

Keywords: organic production, information resources, food.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2013