Юдіна Т.І., Старостєлє О.В.
ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ МОЛОЧНИХ КОКТЕЙЛІВ НА ОСНОВІ СКОЛОТИН
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, просп. Театральний 28, 83050
Yudinа T.I., Starostele O.V.
FOOD VALUE INVESTIGATION SEMIS FOR MILKSHAKES BASED ON BUTTERMILK
Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo Tugan-Baranovsky , Donets'k, ave. Theatre 28, 83050
В роботі наведено результати досліджень харчової цінності напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин.
Ключові слова: напівфабрикати для молочних коктейлів, сколотини, пектин, «Хамульсіон», харчова цінність.
This paper presents the results of investigations nutritional value semis for milkshakes from buttermilk.
Key words: semi for milkshakes, buttermilk, pectin, «Hamulsion», nutritional value.