Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

Юдіна Т.І., Старостєлє О.В.

ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ МОЛОЧНИХ КОКТЕЙЛІВ НА ОСНОВІ СКОЛОТИН

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Донецьк, просп. Театральний 28, 83050

 

Yudinа T.I., Starostele O.V.

FOOD VALUE INVESTIGATION SEMIS FOR MILKSHAKES BASED ON BUTTERMILK

Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo Tugan-Baranovsky , Donets'k, ave. Theatre 28, 83050

 

В роботі наведено результати досліджень харчової цінності напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин.

Ключові слова: напівфабрикати для молочних коктейлів, сколотини, пектин, «Хамульсіон», харчова цінність.

This paper presents the results of investigations nutritional value semis for milkshakes from buttermilk.

Key words: semi for milkshakes, buttermilk, pectin, «Hamulsion», nutritional value.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2013