Рейтинг пользователей: / 5
ХудшийЛучший 

УДК 66.011

Шутюк В.В., Василенко С.М., Бессараб А.С., 1Васылив В.П.

Инновационные решения научных исследований в технологиях сушки пищевого сырья

Национальный университет пищевых технологий, Киев-33, ул. Владимирская 68, 01601

1Национальный университет биоресурсов и природоиспользования Украины, Киев-041, ул. Героев Обороны, 15, 03041

UDC 66.011

Schutyuk V.V., Vasulenko S.M., Bessarab A.S., 1Vasyliv V.P.

Innovative solutions to research in drying technology of food raw materials

National university of food tecnologies, Kyiv, Volodimirska st., 68, 01601

1National university of life and environmental sciences of Ukraine, Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041

Приведены причины растущего интереса к процессам сушки. Рассматриваются тенденции исследования процессов сушки, появляющиеся на стыке различных отраслей науки с использованием поступательных возможностей технического процесса.

Ключевые слова: cушка, интенсивность, эффективность, энергетические аспекты, сухие пищевые продукты.

Reasons over of growing interest are brought in the processes of drying, and also some aspects of cooperation of industry and scientific university collectives in embodiment and application. The tendencies of research of processes of drying, that appear on the joint of different areas of science with the use of forward possibilities of technical process, are examined.

Key words: drying, intensity, efficiency, power aspects, dry food foods.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2013