Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 637.12 - 639.071
Рыжкова Таисия Николаевна,Омельченко Александра Васильевна,Кигель Наталья Федоровна,,,,
Зміни реологічних показників козиної пасти під впливом харчових добавок
Ryjkova T.N., Omelchenko, Kigel N.F.
CHANGES RHEOLOGICAL INDEXES Goat PASTES INFLUENCE OF FOOD ADDITIVES

Аннотация. . В статті наведено дані про вплив, попередньо визначених органолептично, раціональних доз харчових добавок, на зміни реологічних показників комбінованого козиного продукту – кисломолочної пасти, виготовленої із козиного молока з вмістом у її складі 2,5 -

Ключевые слова: Однак, є необхідність у проведенні додаткових досліджень з визначення раціональної дози використання харчової добавки діоксиду титану.

Abstract. Встановлено, що підвищення реологічних показників пасти, що дає уявлення про підвищення збереженості її форми під зберігання та при транспортуванні, є масова частка збагачення її йодо та бета - каротиновмістними препаратами «Еламіном» та «Бетавітоном» в

Keywords: : nutritional supplements, pasta with goat milk with wheat flour, rheological parameters.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2016