Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.668
Дзюндзя Оксана Валентиновна,,,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ КЕКСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Dzyundzya O.V.
TECHNOLOGY CUPCAKES FUNCTIONAL PURPOSE

Аннотация. Стаття присвячена актуальній проблемі підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів, зокрема – кексу «Сирного». Обґрунтовано причини, що призвели до необхідності створення борошняних кондитерських виробів з використанням функціональних інг

Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби, харчова цінність, кекс «Сирний», порошок хурми, крохмаль, органолептична оцінка, функціональний продукт.

Abstract. The article is devoted to topical problem of increasing the nutritional value of flour confectionery products, in particular – cake "Curd". Justified the reasons that led to the necessity of creation of flour confectionery products using functional ingred

Keywords: pastry, nutritive value, cake Cheese, persimmon powder, starch, organoleptic assessment, functional product.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2016