ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ГЛОДУ КОЛЮЧОГО В ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Аннотация. У статті розглянуто доцільність використання порошків із плодів, м’якоті зі шкіркою та кісточок глоду колючого як джерела біологічно активних речовин в технології пісочного печива для підвищення харчової цінності продукції. Встановлено вплив дослідної сир
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби, пісочне печиво, продукти переробки глоду колючого, порошок із плодів глоду, порошок із м’якоті зі шкіркою глоду, порошок із кісточок глоду.
Abstract. The article reviewed the expediency of using powder from the fruits, the pulp with the peel and the seeds hawthorn prickly as a source of biologically active substances in the technology of shortbread cookies to increasing the nutritional value of product
Keywords: flour confectionery, shortbread cookies, products processing from hawthorn prickly, powder hawthorn fruit, powder from the pulp with the peel of hawthorn, powder of seeds hawthorn.