Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК УДК 663.252.2/.252.41/.253.2
Скорченко Мария Викторовна,Билько Марина Владимировна,,,,,
РЕГУЛЮВАННЯ ВМІСТУ ОРГАНІЧНИХ КИСЛОТ У РОЖЕВИХ ВИНОМАТЕРІАЛАХ ДЛЯ ІГРИСТИХ ВИН
M.V. Skorchenko, M.V. Bilko
ORGANIC ACID ADJUSTMENT IN ROSE BASE WINES

Аннотация. Рожеві ігристі вина входять у трійку сегментів світового винного ринку із найбільшими темпами розвитку. У формуванні показників їх якості важлива роль належить органічним кислотам. Ці сполуки впливають на формування смаку, кольору та пінистих властивостей

Ключевые слова: Піно Грі, Піно Нуар, органічні кислоти, пінисті властивості, рожеві виноматеріали для ігристих вин, винна, яблучна, молочна, бурштинова, лимонна кислоти.

Abstract. Sparkling rose wines are among three segments of the global wine market with the highest growth rates. Organic acids play an important role in a formation of their quality indicators. These compounds influence the formation of a taste, color and foaming p

Keywords: Pinot Gris, Pinot Noir, organic acids, foam properties, rose base wine, tartrate, malate, lactate, succinate, citrate.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2016