Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 631.563:628.852:635.82
Гунько Сергій Миколайович,Тринчук Ольга Александровна,Потанін Дмитро Валерійович,,,,
ІНТЕНСИВНІСТЬ ФІЗІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ГРИБАХ ПЕЧЕРИЦЯ ДВОСПОРОВА ПРИ ЗБЕРІГАННІ
Gun'ko S.M., Trynchuk О.A., Potanin D.V.
INTENSITY OF PHYSIOLOGICAL PROCESSES IN MUSHROOMS OF CHAMPIGNON BISPORED DURING ITS STORAGE

Аннотация. Останнім часом у світі спостерігається стрімке збільшення виробництва та споживання культивованих їстівних грибів, які є джерелом легкозасвоюваного рослинного білка. Провідне місць серед них займає печериця двоспорова. Після закладання на зберігання у гри

Ключевые слова: гриби, печериця двоспорова, температура зберігання, тривалість зберігання, хвиля плодоношення, фізіологічні процеси

Abstract. In world has seen a rapid increase in production and consumption of cultivated edible mushrooms which are a source of easily digestible plant protein. Mushrooms champignon bispored are leading among their. Process of mushrooms storage was accompanied by p

Keywords: mushrooms, champignon bispored, storage temperature, storage time wave fruiting, physiological processes

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2015