УДК 631.563:628.852:635.82
Гунько Сергій Миколайович,Тринчук Ольга Александровна,Потанін Дмитро Валерійович,,,,
ІНТЕНСИВНІСТЬ ФІЗІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ГРИБАХ ПЕЧЕРИЦЯ ДВОСПОРОВА ПРИ ЗБЕРІГАННІ
Gun'ko S.M., Trynchuk О.A., Potanin D.V.
INTENSITY OF PHYSIOLOGICAL PROCESSES IN MUSHROOMS OF CHAMPIGNON BISPORED DURING ITS STORAGE
 
УДК 0
Рябченко Наталия Александровна,,,,,,
ЗНАЧЕННЯ КОНСИСТЕНЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Ryabchenko Nataliya
importance of consistence for food products
 
УДК 0
Шаповалова Наталія Петрівна,Гальчук Віталій,,,,,
МАКАРОННІ ВИРОБИ У СИСТЕМІ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Shapovalova N. P., Galchuk V.O.
Pasta in the healthy nutrition
 
УДК 664.95.022.39+613.25
Каленик Татьяна Кузьминична,Кравченко Марина Владимировна,Грищенко Владимир Владимирович,,,,
ОБЪЕКТЫ МОРСКОГО ПРОМЫСЛА - ОСНОВА НОВОГО БЕЛКОВОГО КОМПОЗИЦИОННОГО ПРОДУКТА
Kalenik T.K., Kravchenko M. V., Grischenko V. V.
THE FOOD ORGANISM OF DEEP SEA FISHING - THE BASIS OF A NEW PROTEIN COMPOSITE PRODUCT
 
УДК 664.682:641.1
Антоненко Артем Васильевич,Михайлик Валентин Сергеевич,Бобось Олександр Леонідович,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕЧИВА ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Антоненко А.В., Бобось О.Л., Михайлик В.С.
TECHNOLOGY COOKIES HIGHER NUTRITIONAL VALUE
 
УДК 641.85
Антонюк Ирина Юрьевна,Юрченко Екатерина Станиславовна,,,,,
ТЕХНОЛОГИЯ ФРУКТОВО-ЯГОДНЫХ НАЧИНОК ПОВЫШЕННОЙ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТИ
Antonyuk I., Yurchenko K.
TECHNOLOGIES OF THE FRUIT-BERRY FILLING OF IMPROVED BIOLOGICAL VALUE
 
УДК 641.05
Івашків Лариса Ярославівна,Бомба Мирослав Ярославович,Шах Андрій Євгенович,Вівчарук Ольга Миколаївна,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДІЄТИЧНИХ СТРАВ ДЛЯ ХВОРИХ НА СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ
Ivashkiv L.Ya., Bomba М.Ya., Shakh А.E., Vivcharuk О.М.
IMPROVEMENT OF DIETARY DISHES TECHNOLOGIES FOR PEOPLE WITH CARDIOVASCULAR DISEASES
 
Секции-март 2015