Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 641.05
Івашків Лариса Ярославівна,Бомба Мирослав Ярославович,Шах Андрій Євгенович,Вівчарук Ольга Миколаївна,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДІЄТИЧНИХ СТРАВ ДЛЯ ХВОРИХ НА СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ
Ivashkiv L.Ya., Bomba М.Ya., Shakh А.E., Vivcharuk О.М.
IMPROVEMENT OF DIETARY DISHES TECHNOLOGIES FOR PEOPLE WITH CARDIOVASCULAR DISEASES

Аннотация. Серцево-судинні захворювання є основною причиною смертності дорослого населення в світі. Для хворих на серцево-судинні захворювання у санаторно-курортних закладах раціони збагачують солями калію, магнію, ліпотропними продуктами та продуктами моря. Найбі

Ключевые слова: дієтичне харчування, біологічно активні добавки, спіруліна, пшеничні висівки, лляна олія.

Abstract. Cardiovascular diseases are principal reason of death rate of adult population in the world. For people with cardiovascular diseases in sanatorium-resort establishments rations are enriched by salts of potassium, magnesium, lipothropnical foodstuffs and

Keywords: dietary dishes, biologically active additives, spirulina, wheat grains, linseed oil.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2015