Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 641.85
Антонюк Ирина Юрьевна,Юрченко Екатерина Станиславовна,,,,,
ТЕХНОЛОГИЯ ФРУКТОВО-ЯГОДНЫХ НАЧИНОК ПОВЫШЕННОЙ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТИ
Antonyuk I., Yurchenko K.
TECHNOLOGIES OF THE FRUIT-BERRY FILLING OF IMPROVED BIOLOGICAL VALUE

Аннотация. В статті наводяться результати досліджень щодо розроблення харчових продуктів спрямованої біологічної дії. В даний час рішенням проблеми усунення або нівеляції негативного впливу шкідливих харчових чинників на здоров'я людини є введення в раціони харчових

Ключевые слова: функціональні продукти, йоддефіцитні стани, фруктово-ягідні начинки начинки; борошняні кондитерські вироби, дієтичні добавки фукус та цистозіра, підвищена біологічна цінність.

Abstract. In the article results over of researches are brought in relation to development of food products of the directed biological action. Presently by the decision of problem of removal or levelling of negative influence of harmful food factors on health man t

Keywords: functional products, yoddeficitni states, fruit-baccate fillings of filling; flour pastry wares, dietary additions fukus and cistozira, enhanceable biological value.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2015