Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.682:641.1
Антоненко Артем Васильевич,Михайлик Валентин Сергеевич,Бобось Олександр Леонідович,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕЧИВА ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Антоненко А.В., Бобось О.Л., Михайлик В.С.
TECHNOLOGY COOKIES HIGHER NUTRITIONAL VALUE

Аннотация. У статті розглядається розробка технологій борошняних кондитерських виробів, а саме пісочного печива зі зниженим глікемічним індексом за рахунок використання клітковини і фруктози. Проведені органолептичні та фізико-хімічні дослідження, які довели доцільн

Ключевые слова: клітковина, зародки пшениці, кісточки винограду, фруктоза, пісочне печиво

Abstract. The article considers the development of technologies pastry products such as shortbread with low glycemic index by the use of fiber and fructose.Conducted organoleptic and physico-chemical studies have demonstratedfeasibility of replacing wheat flour and

Keywords: fiber, wheat germ, grape seeds, fructose, shortbread cookies

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2015