Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 641.85
Бондарь Оксана Владимировна,Медведєва Анжелика Александровна,,,,,
Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості самбуків
Bondar O.V., Medvedeva A.A.
EFFECT OF PRESCRIPTION COMPONENTS ON THE STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF SAMBUCES

Аннотация. Досліджено вплив компонентного складу на структурно-механічні властивості самбуків на основі яблучного пюре. Встановлена залежність умовних модулів пружності та високоеластичного модуля від виду та вмісту рецептурних компонентів.

Ключевые слова: Структурно-механічні властивості, самбук, абсолютна деформація, період релаксації, тиксотропність

Abstract. The effect of component composition on the structural and mechanical properties based on sambuces applesauce. The dependence of the elastic moduli of conventional and highly module of the type and content of prescription ingredients.

Keywords: Structural and mechanical properties, sambuc, absolute deformation during relaxation tyksotropnist

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2014