Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 65.55.37
Закотин Владислав Евгеньевич,,,,,,
Актуальность разработки технологий добавок к пище с лечебно-профилактическими свойствами
Zakotin V. E.
Relevance creation technology supplements with curative properties
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 641.85
Бондарь Оксана Владимировна,Медведєва Анжелика Александровна,,,,,
Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості самбуків
Bondar O.V., Medvedeva A.A.
EFFECT OF PRESCRIPTION COMPONENTS ON THE STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF SAMBUCES
 
УДК 657.371:640.43
Мостова Л.Н.,Клусович Т.В.,,,,,
Вплив овочево-ягідних соків на процес утворення кисломолочного творогу
Mostova L.M., Klusovych T.V.
Effect vegetable and berry juices fermented milk curd formation processes
 
УДК 665.3
Матюхов Дмитро Володимирович,,,,,,
ВПЛИВ УМОВ ЕТАНОЛЬНОЇ ЕКСТРАКЦІЇ РЕЧОВИН МАКУХИ СОНЯШНИКУ НА ДИНАМІКУ ПРОЦЕСУ
Matukhov D.V.
ETHANOL EXTRACTION OF SUNFLOWER OILCAKE SUBSTANCES: INLET CONDITIONS EFFECT ON DYNAMICS OF THE PROCESS
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 631.563:628.852:635.82
Гунько Сергій Миколайович,Тринчук Ольга Александровна,,,,,
ВПЛИВ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ НА якість ГРИБІВ
Gun'ko S.M., A.A. Trynchuk
EFFECT OF STORAGE CONDITIONS ON THE QUALITY OF MUSHROOMS
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 65.55.37
Закотин Владислав Евгеньевич,,,,,,
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЛЕКАРСТВЕННЫХ РАСТЕНИЙ В ПРОЕКТИРОВАНИИ РЕЦЕПТУРНЫХ КОМПОЗИЦИЙ МЯСНЫХ ИЗДЕЛИЙ
Zakotin V. E.
Relevance creation technology supplements with curative properties
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 663.25:006.83(477.75)
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
КАЧЕСТВО КРАСНЫХ СТОЛОВЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ ПРИГОТОВЛЕННЫХ В ДП «ПЕРВОМАЙСКИЙ ВИНЗАВОД» АР КРИМ
1Voytsekhоvskyy V., 2Tokar’ A.
QUALITY A RED TABLE GRAPE WINE PRODUCED IN SE "PERVOMAYSKE WINERY" OF AR CRIMEA
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 0
Ярошенко Наталья Юрьевна,,,,,,
ОБҐРУНТУВАННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ БОРОШНА ІЗ ЖОЛУДІВ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБАХ
Yaroshenko N.Y.
SUBSTANTIATION THE CHEMICAL COMPOSITION OF FLOUR WITH OF ACORNS AND ITS USING IN PASTRY PRODUCTS
 
УДК 613.3
Федорова Діна Володимирівна,,,,,,
ОЗДОРОВЧІ НАПОЇ З ПРИРОДНИМИ АНТИОКСИДАНТАМИ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ МЕГАПОЛІСІВ
Fedorova D.V.
WELLNESS DRINKS WITH NATURAL ANTIOXIDANTS FOR MEGACITIES INHABITANTS’ NUTRITION
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637.52
Чернобай Евгений Николаевич,,,,,,
ОСОБЕННОСТИ СОЗДАНИЯ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПРОДУКТОВ НА МЯСНОЙ ОСНОВЕ
Chernobai E.N.
FEATURES CREATION OF FUNCTIONAL MEAT-BASED PRODUCTS
 
УДК 0
Медведкова Инна Игоревна,,,,,,
ОСОБЛИВОСТІ МАТЕМАТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ЗАМОРОЗКИ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ
Medvedkova I.I.
FEATURES MATHEMATICAL MODELING OF FROZEN CULTIVATED MUSHROOMS
 
УДК 664.854
Остриков Александр Николаевич,Желтоухова Екатерина Юрьевна,,,,,
ПРОИЗВОДСТВО ГРУШЕВЫХ ЧИПСОВ ПРИ ИМПУЛЬСНОМ ЭНЕРГОПОДВОДЕ
Ostrikov A.N., Zheltoukhova E.YU.
pear chips production at pulse energy supply
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.681
Гапоненко В.А.,Нуреева А.В.,,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
Gaponenko VA, Nuryeyeva AV
TECHNOLOGY PRODUCTS BISCUIT INCREASED BIOLOGICAL VALUE
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 663.855
Неиленко Сергей Михайлович,,,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ СМУЗІ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
Neilenko S.М.
TECHNOLOGY OF HIGH BIOAVAILABILITY SMOOTHIE
 
УДК 664.668
Завадинська Олена Юріївна,Медведєва Анжеліка Олександрівна,Михайлик Валентин Сергійович,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ФРУКТОЗИ ТА ПОРОШКУ З КЕРОБУ
Zavadinskaya O.Y., Medvedeva A.O., Mykhaylyk V.S.
TECHNOLOGY OF CHOCOLATE CAKE USING WITH FRUCTOSE AND KEROB
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 613.22:613.292
Пересичный Михаил Иванович,Магалецкая Ирина Анатольевна,,,,,
ХАРЧОВІ РАЦІОНИ ДЛЯ ДІТЕЙ У ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ З ВИКОРИСТАННЯМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ
Peresichnyi M.I., Magaletska I.A.
DIETS FOR CHILDREN IN PRESCHOOL INSTITUTIONS WITH BIOACTIVE COMPOUNDS
 
Секции-март 2014