Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.002.5
Кюрчев Сергій Володимирович,Змєєва Інна Миколаївна,,,,,
МАТЕМАТИЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ФАКТОРІВ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА ПРОЦЕС РОЗЛИВУ ХАРЧОВИХ РІДИН
Kyurchev S.V., Zmeyeva I.N.
MATHEMATICAL JUSTIFICATION OF FACTORS THAT AFFECT THE PROCESS OF FOOD LIQUIDS BOTTLING

Аннотация. Робота присвячена дослідженню факторів, які найбільше впливають на процес розливу харчових рідин, розроблена математична модель та обґрунтовані оптимальні параметри.

Ключевые слова: математична модель, фактори, розлив, харчова рідина

Abstract. In this paper studies the factors that most influence the process of food liquids bottling, developed a mathematical model and grounded the optimal parameters.

Keywords: mathematical model, factors, spill, fluid food.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2014