Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

УДК 378.147

Хомула А.М., Фесенко В.В.

ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОЇ МОТИВАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ ВНЗ І-ІІ Р.А. ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ РІЗНОМАНІТНИХ ПРИЙОМІВ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНИХ МОТИВІВ НА ЗАНЯТТЯХ З УКРАЇНСЬКОЇ ТА АНГЛІЙСЬКОЇ МОВ.

Криворізький коледж економіки та управління ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені В.Гетьмана»

 

В поданій статті йде мова про вплив викладача на формування мотиваторів, які використовуватимуться студентом для самоформування мотивів навчання.

Ключові слова: мотивація, навчально-пізнавальна діяльність, професійна майстерність, Державні стандарти, творчі здібності.

Розбудова національної школи і поступове впровадження критично-креативної парадигми освіти веде до певної зміни ролі й функції викладача у навчально-виховному процесі, зростання його самостійності на етапі конструювання й організації, що приводить, відповідно, до підвищення відповідальності за результати своєї праці. Це вимагає певного підвищення професійної майстерності викладача, до озброєння його новими знаннями, сучасними компетенціями, методами і технологіями, які б дозволили йому перебудувати  навчально-виховний процес відповідно до нових вимог і підходів. Важливим засобом вирішення цього досить складного завдання є підвищення теоретичного, дидактичного і методичного рівня викладача, яке він, як правило, здійснює шляхом самоосвіти [4].

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции июнь 2012