Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 619:614.31:616.98–006.64:637.
Якубчак Ольга Миколаївна,Таран Тетяна Володимирівна,Федорик Тетяна Іванівна,,,,
АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА ЗА ЛЕЙКОЗУ
O. N. Iakubchak, T. V. Taran, T. A. Fedorik
AMINO ACID COMPOSITION OF ANIMAL PRODUCTS FOR LEUKEMIA

Аннотация. Показано зміни амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від інфікованих вірусом лейкозу корів чорно-рябої породи.

Ключевые слова: лейкоз, велика рогата худоба, молоко, м’ясо, амінокислотний склад

Abstract. The changes of an aminoacidic structure of milk are rotined and meat obtained from infected virus of a leukosis, of the infected by a virus, rocks.

Keywords: a leukosis, large cattle, milk, meat, aminoacidic structure

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>