Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 637.12.05(477.41)

Кобиш А.І.

ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ СИРОГО НЕЗБИРАНОГО МОЛОКА КОРІВ, ОТРИМАНОГО В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА

Національний університет біоресурсів і природокористування України,

Київ, Потєхіна 16, 03041

UDC 637.12.05(477.41)

A.I.KOBІSH

STUDY OF QUALITY OF RAW WHOLE MILK COWS OBTAINED IN THE AGRICULTURAL ENTERPRISE

National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine,

Kyiv, Potekhina 16, 03041

Представлено результати досліджень органолептичних, фізико-хімічних, біохімічних та санітарно-гігієнічних показників якості молока корів, які утримуються на фермі з традиційними технологічними умовами. Проаналізовано вплив гігієни отримання та первинної обробки на якість молока.

Ключові слова: молоко, якість, санітарно-гігієнічні, фізико-хімічні, біохімічні показники, сільськогосподарське підприємство.

The article presents research results of organoleptic, physico-chemical, biochemical and hygienic quality of milk of cows that are kept on the farm with traditional technological conditions. The influence of hygiene receipt and primary processing on the milk quality are analyzed.

Keywords: milk, cattle, health and safety, physico-chemical characteristics and quality, agricultural enterprise.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>