Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 619:614.31:591.86:616.98:636.4
Якубчак Ольга Миколаївна,Збарська Алла Анатоліївна,Таран Тетяна Володимирівна,,,,
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ М'ЯСА СВИНЕЙ ЗА САРКОЦИСТОЗУ
Iakubchak O.N., Zbarska A.A., Taran T.V.
BIOLOGICAL VALUE PORCINE FOR SARKOTSYSTOZ

Аннотация. Вивчено вплив саркоцистозу на кількісний і якісний амінокислотний склад та біологічну цінність м'яса свиней. Викладено результати досліджень амінокислотного складу м’яса свиней за саркоцистозу. Досліджено амінокислотний склад та скор м'яса за умови виявле

Ключевые слова: свинина, амінокислоти, саркоцистоз.

Abstract. The influence sarkotsystoz on qualitative and quantitative amino acid composition and biological value of pork was studied. The results of studies of amino acid composition of pork for sarkotsystoz. Investigated the amino acid composition of meat and fas

Keywords: pork, aminoacids, sarkotsystoz.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>