Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664:678.048
Шахворостова Вікторія Михайлівна,Тищенко Людмила Николаивна,,,,,
ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ПТАШИНИХ ЖИРІВ, ЇХ ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ
Tyshchenko L.M.,Shakhvorostova V.M
FATTY-LIVED COMPOSITION OF BOTTLE FATS. THEIR FOOD AND BIOLOGICAL VALUE

Аннотация. У статті наведено аналітичний огляд літературних даних щодо актуальності використання пташиних жирів у структурі виробництва харчових продуктів, а також проведено хроматографічне дослідження та визначено жирнокислотний склад кожного жиру. Встановлено вміс

Ключевые слова: пташині жири, харчова та біологічна цінність, хроматографічне дослідження, жирнокислотний склад, жирні кислоти

Abstract. The article provides an analytical review of literary data on the relevance of bird fat in the structure of food production, as well as a chromatographic study and the fatty acid composition of each fat is determined. The content and ratio of fatty acids

Keywords: bird fats, nutritional and biological value, chromatographic study, fatty acid composition, fatty acids

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...