Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 637.5:633:006.83
Штонда Оксана Анатольевна,Яйченя Наталья Леонидовна,,,,,
ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ ЯГІД ЖУРАВЛИНИ
Shtonda O.A., Yaichenya N.L.
INCREASING THE FOOD VALUE OF SUGARED COTTON BY USING JUICE YAGID

Аннотация. Для забезпечення стабілізації якості продукту використовують рослинну сировину, адже вона володіє високою харчовою цінністю, функціональними властивостями, здатними поліпшити або стабілізувати якість готових виробів, стійкістю при зберіганні, що відрізняє

Ключевые слова: антиоксиданти, окислення, журавлина, ковбасні вироби.

Abstract. In order to stabilize the quality of the product, plant raw materials are used, because it has a high nutritional value, functional properties that can improve or stabilize the quality of finished products, storage stability, which is low in price, easy t

Keywords: antioxidants, oxidation, cranberry, sausage wares.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...