Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 637.523:633.86
Штонда Оксана Анатольевна,Курячанская Диана Викторовна,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ БАРВНИКА ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ У ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС
Shtonda O.A., Kuriachanska D.V.
APPLICATION OF NATURAL ORIGIN OF COLORLESS IN TECHNOLOGY OF SAUSAGES

Аннотация. Для покращення зовнішнього вигляду готових ковбасних виробів та забезпечення стійкого забарвлення в процесі зберігання використовують харчові добавки. Колір харчових продуктів, зовнішня привабливість суттєво впливають на попит, оцінювання їх вартості і ко

Ключевые слова: натуральні барвники, ковбасні вироби, нітрит натрію, шкірка винограду.

Abstract. Food additives are used to improve the appearance of finished sausages and to ensure consistent coloring during storage. The color of food products, external appeal significantly affects the demand, valuation of their value and competitive ability in the

Keywords: natural dyes, sausage wares, sodium nitrite, grape peel.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...