Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637.52:664.38
Краснюк Виктория Сергеевна,Тищенко Людмила Николаивна,,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ ДЛЯ СОСИСОК КУРИНИХ З ДОДАВАННЯМ СИРУ
Krasniuk V.S., Tyshchenko L.M.
INVESTIGATION OF FUNCTIONAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF MINCED MEAT FOR SAUSAGES OF CHICKEN WITH ADDITION OF CHEESE

Аннотация. Заміна певної частки м’ясної сировини на молочну сировину при виробництві сосисок. Аналіз результатів впливу внесеного твердого сиру на структурно-механічні властивості фаршів та готових куриних сосисок.

Ключевые слова: фарш, м'ясо курки, сосиски, молочна сировина, структурно-механічні властивості

Abstract. Replacement of a certain proportion of meat raw material into dairy raw materials in the production of sausages. Analysis of the results of the influence of the introduced hard cheese on the structural and mechanical properties of minced meat and prepared

Keywords: minced meat, chicken meat, sausages, dairy raw materials, structural and mechanical properties

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...