Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.12.02.07
Рыжкова Т.Н.,Бондаренко Т.А.,,,,,
ВПЛИВ ЙОДО - ТА БЕТА-КАРОТИНОВМІСНИХ ДОБАВОК НА ПОКРАЩЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ТА ТОВАРОЗНАВЧИХ ПОКАЗНИКІВ СИРНОЇ ПАСТИ З КОЗИНОГО МОЛОКА
Ryzhkova T.N.,Bondarenko T.A.
INFLUENCE OF IODINE - AND BETA - CAROTENE SUPPLEMENTS ON THE IMPROVEMENT OF FUNCTIONAL AND COMMODITY INDICATORS OF CURD PASTE FROM GOAT MILK

Аннотация. атті описано технологічний процес виробництва сиркової пасти з козиного молока з підвищеними функціональними властивостями, збагаченої йодом, вітаміном С, β - каротином і молочнокислими мікроорганізмами. Визначено вплив цих добавок на структурно-механічні

Ключевые слова: сирна паста, молочнокислі бактерії, структурно-механічні властивості, деформація, навантаження

Abstract. The article describes the technological process for the production of curd paste from goat milk with increased functional properties, enriched with iodine, vitamin C, β - carotene and lactic acid microorganisms. The influence of these additives on the str

Keywords: cheese paste, lactic acid bacteria, structural and mechanical properties, deformation, stress.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>