Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 636.4.3
Коваленко Виктория Владимировна,,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ЗЛАКОВИХ КУЛЬТУР У М‘ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТАХ
Kovalenko V.
THE USE OF CEREALS IN PROCESSED MEATS

Аннотация. Проаналізовано злакові культури за біологічною цінністю та технічними властивостями, проаналізовано можливі співвіношення внесення до сировини. Оптимізовано процеси попереднього пророщування злакових культур та виготовлення напівфабрикатів

Ключевые слова: січені напівфабрикати, злакові культури

Abstract. Cereal cultures are analysed after a biological value and technical properties, the possible proportionality bringing is analysed in raw material. The processes of previous germination of cereal cultures and making of ready-to-cook foods are optimized.

Keywords: chopped ready-to-cook products, cereal cultures

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2015