Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.523
Штонда Оксана Анатоліївна,Жолудь Анна Григорівна,,,,,
ВПЛИВ КОМПЛЕКСНОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ГОРОХОВОГО БОРОШНА НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВАРЕНИХ КОВБАС
Shtonda O. A., Zholud A. G.
THE INFLUENCE OF COMPLEX ADDITIVE ON THE BASIS OF PEA FLOUR ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF COOKED SAUSAGES

Аннотация. При проведенні теоретичних і практичних досліджень властивостей добавки на основі горохового борошна, було встановлено доцільність його використання в технології варених ковбас. Це дозволить збагатити її рослинним білком, збільшити вихід готового продукт

Ключевые слова: горох, білок, технологія, комплексна добавка, варена ковбаса.

Abstract. When conducting theoretical and practical studies of the properties of the additive based on pea fiber, it was determined the expediency of its use in the manufacturing process of cooked sausages. This will allow enriching his dietary fiber, increase yiel

Keywords: рea, protein , technology, complex addition, boiled sausage.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2015