Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664:637.521:637.04
Штонда Оксана Анатоліївна,Суховецька Іванна Григорівна,Сонько Надія Миколаївна,,,,
ВПЛИВ БІЛКІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ НА ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O.A., Sukhovetska I.G., Son'ko N.M.
THE INFLUENCE OF WHEY PROTEINS ON THE QUALITY OF MINCED SEMI-FINISHED PRODUCTS

Аннотация. Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, які отримані з молочних продуктів, зокрема сироваткових білків – альбумінів, у технології січених напівфабрикатів. Даний компонент багатофункціональний та повноцінний за амінокислотни

Ключевые слова: молочний білок, сироватковий альбумін, січені напівфабрикати.

Abstract. Focuses on practical use of functional drugs derived from dairy products, including whey proteins - albumin, production technologies chopped semi-finished products. This component is multi-functional and full of amino acid. The biological value of whey du

Keywords: milk protein, serum albumin, chopped semi-finished products.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2015