Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.521:634.774:664.38
Штонда Оксана Анатоліївна,Корнієнко Оксана Сергіївна,,,,,
АНАНАС У СКЛАДІ МАРИНАДУ ДЛЯ НАТУРАЛЬНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Korniienko O.S., Shtonda O.A.
PINEAPPLE IN RECIPES FOR NATURAL MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS

Аннотация. В роботі представлено вплив маринадів з серцевиною та м’якоттю ананасу на технологічні властивості натуральних м'ясних напівфабрикатів.

Ключевые слова: маринад, кислоти фруктові, ананас, ферменти, бромелаїн.

Abstract. The paper presents the effect of marinades with the core and pulp of pineapple on the technological properties of natural meat products.

Keywords: pickles, fruit acid, pineapple, enzymes, bromelain.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2015