Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 641.85
Юрченко Екатерина Станиславовна,,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ТРАДИЦІЙНИХ І НЕТРАДИЦІЙНИХ ВИДІВ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БІЛКОВО-ЗБИВНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Yurchenko K.S.
USE OF TRADITIONAL AND NON-TRADITIONAL RAW MATERIALS FOR THE PRODUCTION OF PROTEIN-CHURNED SEMI-FINISHED GOODS RECREATIONAL PURPOSES

Аннотация. : В даній статті представлені традиційні і нетрадиційні види сировини для виробництва білково-збивних напівфабрикатів оздоровчого призначення. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу різних видів борошна і визначено найбільш прийнятні

Ключевые слова: : білково-збивні вироби,напівфабрикати, гречане борошно, гарбузове борошно, рисове борошно, кукурудзяне борошно, вівсяне борошно, хімічний склад.

Abstract. : This article presents traditional and non-traditional raw materials for the production of protein-churned semi recreational purposes. Comparative characteristics of the chemical composition of different types of flour and determined the most sui

Keywords: Keywords: protein-churned products, prepared food, buckwheat flour, pumpkin flour, rice flour, corn flour, oat flour, chemical composition.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2015