Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 663.3
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
Особливості хімічного складу та якості сортових яблучних виноматеріалів
Voytsekhivskiy V., Токар А., Smetanska I., Voytsekhyvskа О.
ESPECIALLY THE CHEMICAL COMPOSITION AND QUALITY OF VARIETAL APPLE WINE MATERIALS

Аннотация. В статті проаналізовано основні біохімічні та органолептичні показники сортових яблучних виноматеріалів. Виявлено найбільш якісні зразки.

Ключевые слова: плоди, яблуні, сорт, бродіння, виноматеріал, якість.

Abstract. The article the basic biochemical and organoleptic indexes of sorts apples vine material. Detected best quality of samples.

Keywords: fruit, apple, grade, fermentation, wine, quality.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2015